Pasen

Pasen

Met de Pasen een heerlijke borrel, brunch of diner
thuis of op uw werk! Bent u samen of verwacht u een grote groep? Eten er kinderen mee of komen er mensen met een uitgesproken smaakvoorkeur? Wij bieden voor ieder wat wils.
Er is een ruime keuze uit een brunch ,diverse diners en buffetten. U kunt deze nog aanvullen met meer van onze heerlijke specialiteiten.
Samen maken we er een mooi feestje van!

Diner

 Maak een keuze uit een van de 8 hoofdgerechten, deze worden standaard geleverd met Mexicaanse aardappeltjes, groenten ratatouille, kruidige rijst en een frisse rauwkostsalade
U kunt zelf het menu uitbreiden met een
voorgerecht, soep of nagerecht.

Brunch

Niets is fijner om de feestdagen te beginnen met een heerlijke brunch. Kies gemakkelijk op onze site en vul die aan met nog meer van onze specialiteiten. In onze brunch zit standaard:
Pommodoriesoep, Jonge kaas, Oude kaas, Roombrie, Rundvleessalade, Achterham, Gerookte zalm, Filet American, Rosbief, Gebraden kip, Jam, Hagelslag, Roomboter,, Roerei met bacon, Kalfsragout, Betuwse beenham, Rauwkost,
Fruitsalade, 3 Petit Fours en een goedgevuld broodzakje.

Buffetten

Wilt u met de feestdagen een uitgebreid buffet thuis bezorgd krijgen? Hoe groot of klein uw feest ook is, wij denken graag met u mee: prikt u alvast de datum, wij regelen de rest. Wij kunnen de buffetten al vanaf 12 personen aanbieden!

Diner of Borrel voor al uw collega's op het werk bestellen?

Wij kunnen voor u een volledig verzorgde Borrel en/of diner organiseren op het werk of thuis. (incl personeel, meubilair en cateringbenodigheden)
|Ook kunnen wij dit bij u op locatie verzorgen.
Heeft u specifieke wensen voor grote groepen?
Kijk voor meer informatie hierover op WWW.WIMREGELT.NL